Hrianka s tuniakom

29. 3. 2019  |   Garant: Věra Boháčová

Ingredience:

Na 1 hrianku:
2 plátky hriankového chleba
lyžicu tatárskej omáčky
hrsť listových šalátov
polovicu vajca
jarnú cibuľku
2 lyžice tuniaka v oleji

Postup: 

Chlieb nasucho opečieme na panvici alebo v hriankovači.

Jeden plátok potrieme tatárskou omáčkou, pridáme hrsť listových šalátov, na listy dáme plátky vajca, zase trochu tatárskej omáčky, potom tuniaka, nakrájanú jarnú cibuľku a priklopíme druhým plátkom chleba, tiež natretého tatárskou omáčkou.

Nutričné (výživové) hodnoty na 1 porciu

Energia
(kJ/kcal)

Bielkoviny 
(g)

Tuky 
(g)

z toho SFA* (g)

Sacharidy (g)

z toho cukry (g)

Soľ  
(g)

1503/359

16

21

3

26

4

1,05

*SFA = nasýtené mastné kyseliny

hlasování

0 (0)

Štítky:
sandwich
toast
tuniak

Nastavenie cookies

Na našom webe používame súbory cookie.

Niektoré z nich sú nevyhnutné pre fungovanie stránky, ale o iných môžete rozhodnúť sami.