„Štrúdľa“ na grile
Ingredience:
| Na 2 porcie: | |
|---|---|
| 2 | väčšie jablká | 
| šťava z 2 limetiek | |
| škorica | |
| 20 g | čakankového sirupu | 
| 150 g | bieleho jogurtu | 
| mäta | |
Postup:
Jablká zbavíme semien, nakrájame na plátky, dáme do misky na grilovanie, pokvapkáme limetkovou šťavou a čakankovým sirupom, poprášime škoricou a dáme na gril. Grilujeme s oboch strán.
Jogurt zmiešame so sekanou čerstvou mätou a podávame k horúcim grilovaným jablkám.
Nutričné (výživové) hodnoty na 1 porciu
| Energia (kJ/kcal) | Bielkoviny (g) | Tuky (g) | z toho SFA* (g) | Sacharidy (g) | z toho cukry (g) | Soľ (g) | 
| 706/169 | 5 | 2 | 1 | 27 | 21 | 0,18 | 
*SFA = nasýtené mastné kyseliny
 
		
		
		 
		 
		 
		 
		