Postup: Jablká zbavíme semien, nakrájame na plátky, dáme do misky na grilovanie, pokvapkáme limetkovou šťavou a čakankovým sirupom, poprášime škoricou a dáme na gril. Grilujeme s oboch strán. 

Jogurt zmiešame so sekanou čerstvou mätou a podávame k horúcim grilovaným jablkám.


Nutričné (výživové) hodnoty na 1 porciu

Energia

 (kJ/kcal)

Bielkoviny 

(g)

Tuky 

(g)

z toho SFA* (g)

Sacharidy (g)

z toho cukry (g)

Soľ 

(g)

706/169

5

2

1

27

21

0,18

*SFA = nasýtené mastné kyseliny

Súvisiace články

Zdravé grilovanie?

Grilovať sa dá aj v prípade vyššieho cholesterolu, vyššieho tlaku aj cukrovky, dôležitý... »