Treska s fazuľkami
Ingredience:
| Na 2 porcie: | |
|---|---|
| 2 kusy | filé tresky alebo inej bielej ryby |
| 1 | vrecko mrazených zelených fazuliek |
| kúsok masla | |
| petržlen | |
| čierne korenie | |
| soľ | |
Postup:
Zelené fazuľky dáme do vriacej osolenej vody a krátko povaríme (aby zmäkli, ale zostali chrumkavé) a vodu zlejeme, fazuľky dáme rýchlo do misky s ľadovou vodou (môžu byť aj kúsky ľadu). Zostanú tak pekne zelené. Fazuľky necháme odkvapkať a krátko orestujeme na kúsku masla.
Tresku osolíme, okoreníme, posypeme bylinkami a 20 minút opekáme na panvici, v trúbe alebo na grile. Podávame s fazuľkami a varenými zemiakmi.
Energetická hodnota (1 porcia): 332 kcal/1389 kJ